Alumni Napok a BBTE-n és a Római Katolikus Teológia Karon
2021. június 07. írta: Teo Alumni

Alumni Napok a BBTE-n és a Római Katolikus Teológia Karon

A BBTE Alumni Központja szervezésében három napos programsorozatra kerül sor, amelybe bekapcsolódik karunk Alumni közössége is. A teljes program itt található:

http://alumni.ubbcluj.ro/alumni-days/

2021. június 10-én 18 órától dr. Daniel David rektor úr nyitja meg a rendezvényt, majd négy előadást követhetünk: Szabó Gabriella, Daniel Metz, Cosmin Mihaiu tartanak előadást.prog_all.png

Este 20 órától kerül sor az Alumni Gálára, amelynek keretében elismerésben részesül minden kar egy-egy kiváló végzettje, aki hozzájárul az egyetem hírnevének öregbítéséhez. A Római Katolikus Teológia Kar részéről Hodor Erika tanárnő fog kitüntetésben részesülni. Ugyanakkor bemutatják az Alumni Galériát is, ahol olyan végzetteket mutatnak be, akik jelentős eredményeket értek el szakterületükön. A karunk részéről Csiszár Klára, Lukács Ottilia és Bodor Attila kap helyet a galériában, mindhárman a teológiai kutatásokban elért kiemelkedő tevékenységükkel érdemelték ki helyüket a bemutatóban.

A csütörtöki programot az egyetem Facebook és Youtube csatornáján követhetjük.prog_hl.png

 Pénteken, 2021. június 11-én kari szinten folytatódik a program. A Római Katolikus Teológia Kar Alumni közössége szeretettel hívja minden végzettjét este 19 órától egy online találkozóra, amelynek rendkívüli meghívottja dr. Holló László egyetemi tanár. A tanár urat nem kell bemutatnunk, hiszen mindannyiunkat tanított, majd az oklevél megszerzése után általa tartottuk a kapcsolatot a karral. A találkozó jó alkalom lesz a kedves emlékek felidézésére, a beszámolókra, de egyben a kérdéseinket is megfogalmazhatjuk. A rendezvényre Zoom felületen kerül sor az alábbi elérhetőségen:

https://zoom.us/j/96691609693?pwd=dFdnZnRzUGM1U0diOGJoejZSZWFEZz09#success

 Szombaton, 2021. június 12-én kikapcsolódásra van lehetőség, az Alumni Napok keretében ingyenes látogatható a kolozsvári Botanikus Kert és a Iuliu Hațieganu Egyetemi Park.

A bejegyzés trackback címe:

https://teoalumni.blog.hu/api/trackback/id/tr4216585026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása