Visszatérés két évtized után
2021. augusztus 24. írta: Teo Alumni

Visszatérés két évtized után

Húszéves találkozót tartottak a Római Katolikus Teológia Kar 2001-es év végzettjei, akik a közös program helyszínéül Szelterszet választották, ugyanis egyetemistaként ott voltak először nyári táborban, így megfelelő helyszínnek bizonyult az emlékek felelevenítésére.

04.jpg

Az internet által azok is bekapcsolódtak a programba, akik bár nem tudtak személyesen eljönni, de szerettek volna találkozni a rég nem látott arcokkal.

01.jpg

A végzettek örömére jelen volt dr. Holló László egyetemi tanár is, aki beszámolt a Kar elmúlt két évtizedes útjáról, és szentmisét is bemutatott.

Elmélkedésében kiemelte, hogy amint az egyház különböző korszakokon át folyamatosan fejlődve végzi küldetését, úgy kell egyre több tapasztalattal a kar végzettjei is felelőségteljesen éljenek a társadalomban.

03.jpg

A csodálatos hargitai környezet lehetőséget biztosított a túrázásra, kikapcsolódásra is, viszont az Egyed-Zsigmond Enikő szervezői munkáját dicsérő találkozó nagy részét az emlékek felelevenítése, személyes beszámolók tették ki.

05.jpg

A jelenlévők időt szakítottak a hit és társadalom aktuális kérdéseire is. A találkozót azzal az elhatározással zárták a végzettek, hogy a negyedszázados találkozóra is sort kerítenek a kincses városban.

02.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://teoalumni.blog.hu/api/trackback/id/tr7416668950

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása